tiistai 24. tammikuuta 2012

Elephants in the chinaroom.

This is going to be bilingual most likely so please try to keep up! Eli siis teillä joilla on enkun kanssa ongelmia -> itkekää lisää.

Sunnuntai ja maanantai olivat kaksi kevyesti rasittavaa päivää, my friends were having a verbal brawl about politics in facebook, mikä oli harmikseni vielä täynnä erittäin tasotonta argumentointia ja edes hieman varautuneita mielipiteitä verrattiin avoimesti fasismiin, sekä näiden mielipiteiden kantajia uhattiin väkivallalla, the newly found intolerance for intolerance is so ironic to the extent of ridiculous, are we going to have gay-rights and cultural diversity-propaganda oriented hooligan-crews prowling the streets and beating up people who speak their minds?

Jos oikeasti haluatte muuttaa "kapeakatseisten" ihmisten mielipiteen, teidän ensin pitää puolustaa kantaanne että miksi te olette oikeassa, eräs tuttu sanoi että on olemassa asiat "oikea" sekä "väärä", mutta kysyttäessä että miksi hän on oikeassa, ei hän pystynyt vähäpätöistä sanaista arkkuaan avata puolustuksekseen. Pitäkää saatana turpanne kiinni jos ette pysty sanomaan että miksi olette oikeassa jos kerran olette. There is such a thing as the truth which isn't right or wrong, if you defend that homosexuality is natural, but cannot argument why, your input in any discussion does not hold any weight. Every discussion is a debate, if you cannot debate; you will always be wrong.

- Politiikasta

Suomessa tai muuallakaan läntisessä maailmassa ei ole tarpeeksi monipuolisuutta äänestysvalikoimassa, olen avoimesti sanonut että puhdas nationalismi ei enää näin pitkälle mokutetussa (monikulttuurististetussa) maailmassa, sekä jo valmiiksi näin lähellä kun olemme maailmanvaltiota, jolloin ihmiset who still see the chance to separate themselves from that are seen as deviants and possible radical and violent when all they are is just frustrated, and the cycle between this scrutiny and frustration perpetuates, niin tarvitsisimme näiden "brändien" huuhtelun, brändillä tarkoitan kansallissosialismia, toimiva systeemi ilman führereita ihan varmasti mutta historian jättämä tahra on tehnyt tämänkin poliittisen aatteen kannatuksen tabuksi yhteiskunnassamme. Ei ole oikeastaan enää edes muuta sanottavaa kuin se, että säälin meitä koska emme voi oikeasti -emmekä edes tunnu haluavan- oppia menneisyydestä mitään.

Voi ei! Suvaitsevaisuuspoliisi tulee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti