tiistai 27. joulukuuta 2011

Paskadraivi, mikä se sitten onkaan

Jälleen välillä raikasta korutonta suomea, ei oikeastaan mitään sanottavaa mistään. Tai no onhan, joulu konventiona on erittäin sumean logiikan kautta modernisoitu talvipäivänseisauksen kunniaksi järkätty pakanajuhla. Juttelin yhden tutun kanssa juuri tuosta, kaikkea sitä oppii; joulukuusen kynttilät ovat johdannainen siitä kun menneen aikojen pakanametsissä poltettiin kokko! Ihan talvipäivän seisauksena, kuten esim. Juhannuksenakin -kesäpäivän seisaus- jolloin poltetaan kokko, siis mitä vittua eikö olisi rehellisesti tuhottoman siistiä polttaa joulukokko?

Sitäpaitsi, kaikki muutkin juhlat ihan shaibaa, saman tutun kanssa juuri sitä todettiin että kevättä ja syksyä juhlitaan nykyään pääsiäisen, tai halloweenin muodossa. Kumpikin vaan teemaltaan syntymä ja kuolema, vuodenajoissa ja elämässä toistuva teema, siihen piti tunkea jotku vitunaikaiset juutalaiset puusepät, jotka oli kumminkin salaa buddhalaisia tai jotain new-age hipstereitä ja olivat vuosituhansia paikallisia pellejä eellä ajattelussa, jonka johdosta sitten joutu kuseen tuhannen auringon voimalla ku roomalaiset sekä muut jutkut flippaa, olisihan se ironian huippu että kristinusko olisikin se väärä ja juutalaiset olisivat oikeassa. Kyllä näitä pyhän kolminaamaisuuden pallinaamoja hävettää.

Joo siis pointtina että tunkekaa jumaluutenne pyllyyn, niin kauan kun et puhu avoimella mielellä että mitä muuta "Jumala" voi olla, kuin maailmankaikkeuden historian pikkumaisin kosminen vittu.

Toisaalla Pohjois Keski-Suomessa minä sain tänään spotifyn toimimaan linuxillani mikä on vitun jees, kun havaitsin että tämän maan Sonny Rollins tarjonta on hävettävän laiha, Art Blakey ja Miles Davis kyllä löytyy niin runsaissa määrin että vituttaa vaikka Sonny-boyn tenorisaksisti-setti on vaan pakastettua viilipyttyäkin coolimpaa shittiä. Sanokaa mitä vaan mutta todellinen nero on Sonny, muut vittuun :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti